Over ons.

Wanneer u zelfstandig het leven betreedt, moet u met vele zaken rekening houden. ��n van deze zaken is de boekhouding. Of u nu een particulier of zelfstandige bent, u moet uw boekhouding op orde stellen.

De administratie lijkt niet belangrijk, maar is eigenlijk het spil van uw huishouden of bedrijf. Als uw administratie in orde is, dan draait uw bedrijf of huishouden zoals het moet. Het is natuurlijk niet altijd evident om zich met zulke zaken bezig te houden om verschillende redenen.

U hebt geen tijd, of knowhow om de juiste administratieve boekhouding bij te houden. Hiervoor zijn wij! Wij nemen graag deze extra stressmaker van u over. U hoeft zich om niets zorgen te maken. Belastingaangifte? Dat doen wij. Personenbelasting, weet u niet wat het inhoud?

Geen probleem, dit nemen wij ook voor u over. Wenst u alleen uw bedrijfsboekhouding aan ons over te dragen? Wij zijn flexibel en passen ons aan u noden en niet omgekeerd. Bekijk onze website en neem gerust contact op met ��n van onze medewerkers. Wij helpen u graag een handje verder.

Normen en waarden

Asiye boekhouding is zoveel meer dan alleen boekhouding. Voor ons is wederzijds vertrouwen en een positieve balans in verhouding met prijs en kwaliteit zeer belangrijk.

Wij trachten aan elk vraag te voldoen. Asiye boekhouding biedt een volledig dienstpakket aan aangepast aan de behoefte van de klant. Verder zijn flexibiliteit en snelle afwerking onze grootste troeven.

Waarom voor Asiye Boekhouding kiezen?

Boekhouding is een belangrijk aspect binnen een onderneming. Verder is het vinden van een vertrouwelijke boekhouder niet altijd vanzelfsprekend. Met Asiye boekhouding hebt u een zorg minder!

Asiye boekhouding zorgt voor een volmaakte boekhouding. Asiye boekhouding maakt de volledige verwerking van de boekhouding vanaf het inboeken van de facturen tot het opmaken van de jaarrekening.

Asiye boekhouding gaat een stap verder in de boekhouding. Er is de mogelijkheid om de klanten te begeleiding en ondersteuning te bieden om zelf hun boekhouding uit te voeren. Op verzoek van klanten komen we ook ter plaatse. Verder wordt er een analytische boekhouding op maat uitgewerkt.

Ons kunt u zorgeloos vertrouwen!