Allstar Construction

Laswerken

Dankzij onze decennialange ervaring heeft Allstar al heel wat expertise inzake laswerk opgedaan in diverse sectoren. Geen enkele uitdaging is te groot voor Allstar. U zal altijd bij ons terecht kunnen voor onder andere laswerk in staal, inox of aluminium. Het is een koud kunstje voor ons team van professionals die de juiste knowhow hanteert om u tevreden te stellen.

Aangezien elk project een andere aanpak vereist, stellen we telkens een individueel plan op.  Na uw goedkeuring beginnen we aan het project. We bieden ook een uitgebreide service aan na verkoop. Zo zijn we zeker dat u tevreden bent en passen we waar nodig het nodige aan volgens uw wensen.

Montagewerken

Voor al uw montagewerken kan u ook beroep doen op onze vakmannen. Allstar biedt een all-in-one-pakket aan zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Al uw projecten worden van begin tot einde voorbereid, afgewerkt en opgevolgd. Snel, betrouwbaar en deskundig, zo kan u ons het best beschrijven en ook voor de montagewerken is dat niet anders. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zorgen voor een persoonlijke aanpak van elk project. We analyseren de opdracht en beginnen pas nadat we groen licht hebben gekregen.

Gezien laswerken hand in hand gaan met montagewerken, is het efficiënter voor u om beide werken uit te laten voeren door éénzelfde firma. Daarvoor zijn wij hier! Bij ons mag u zeker zijn dat uw project van plan tot uitvoering tot in de puntjes wordt verzorgd.

Isolatiewerken

In België kan u er niet meer onderuit, u moet isoleren anders hangen er grote consequenties aan vast. Isolatie biedt alvast heel wat voordelen. U bespaart op energie en kosten maar ook uw ecologische voetafdruk daalt aanzienlijk. Als onderneming is dit een investering die op lange termijn zeer voordelig is.

Bij Allstar zijn industriële isolaties een van onze specialiteiten. Zo focussen we ons mede op het isoleren van procesonderdelen die ook gebruiksvriendelijk blijven om mee te werken. Onze isolatie is dan ook terug te vinden in industriële pipinginstallaties en opslagtanks.
Zo reduceren we geluid, extreme hitte en koude van de onderdelen en de kost van uw energiefactuur.

Allstar isoleert op een zeer ecologisch verantwoorde manier. Wij wapenen uw muren en daken tegen barre winters en hete zomers. Doordat we duurzame en kwaliteitsvolle materialen gebruiken, is uw onderneming gewapend tegen alle weersomstandigheden.

Ook in dit geval heeft iedere opdracht zijn eigen verhaal en komen we dus graag volledig vrijblijvend met onze vakmannen langs om u te informeren over de isolatiewerken. Zo weet u waar u staat en wat het kostenplaatje zal zijn. Meer nog; wat uw onderneming op lange termijn zal besparen. Elk project wordt met zorg en kunde behandeld, zowel bij nieuwbouw als renovatiewerken van procesonderdelen. Wij staan altijd paraat voor al uw vragen en opmerkingen.

Atelier

Als Allstar uw procesonderdelen behandelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over ruimte of stock die we gaan innemen. Wij hebben ons eigen atelier waar we uw leidingen in alle rust en met ons professioneel materiaal kunnen behandelen. Zowel het stralen, het beschermen dus, van uw onderdelen met onze technieken, als het metaliseren en verven ligt volledig in onze expertise.

Ons atelier is volledig voorzien van het nodige materiaal en u kan met een gerust hart de onderdelen van uw onderneming bij ons laten. Na een uitgebreide behandeling en professionele nazorg worden uw onderdelen terug geïnstalleerd op hun initiële plaats. Contacteer ons voor meer informatie.